Vlees van het bord gehaald

Anne-Roos 2.928 maal bekeken.
vlees, ruzie, aken, aachen, restaurant

AKEN - Een boze bezorger van vlees heeft woensdagavond in een restaurant in het Duitse Aken het vlees van de borden van de twintig etende gasten gehaald.

Volgens de politiewoordvoerder Paul Kernen had de leverancier vers vlees geleverd en overhandigde hij de kok de rekening van 400 euro.
De kok liet weten dat hij niet genoeg contant geld in huis had en dat hij de volgende keer wel zou betalen.
Dat vond de leverancier geen goed idee. Er ontstond een hooglopende ruzie in de keuken, die duidelijk hoorbaar was voor de gasten.

Vervolgens pakte de leverancier waar hij maar kon stukken vlees uit de keuken. Ook vlees dat al in de pan of in de marinade lag.

Zonder zich te bedenken liep hij vervolgens de eetzaal binnen en haalde bij zo'n 20 gasten het vlees van hun bord om dat in een kist te gooien. Daarop maakte de man zich uit de voeten, de onthutste bezoekers achterlatend. 

De kok belde daarop de politie met de mededeling dat er een dief en een relschopper in zijn zaak was. De politie sprak uiteindelijk van een niet zo'n hoffelijk optreden van de leverancier.