Nooit meer druppels op de bril

Mischa 6.570 maal bekeken.
pisbak, uitvinding, urinoir, toilet, crowd funding, druppel, wc

PROVO - Een Amerikaan was het zat dat hij iedere keer kreeg te horen dat hij op de bril gepiest had als hij weer eens geen zin had om op het toilet te gaan zitten.
Daarom ontwierp hij de 'Main Drain' een soort urinoir (=duur woord voor pisbak) die je eenvoudig aan een toilet kan monteren.

Als de 'Main Drain' eenmaal geïnstalleerd is, hoef je 'm niet meer te verwijderen. Je kan gewoon de bril naar beneden doen en er alsnog op gaan zitten, maar heb je daar geen zin in, dan buig je het apparaat wat dichterbij en plas je staand.

Dan Garvin (de uitvinder) kreeg het idee eigenlijk al lang geleden. Hij woonde samen met drie zussen en ze hadden 1 toilet. Iedere keer kreeg hij weer op zijn kop als hij gespetterd had op de bril.
Nu probeert hij geld op te halen om zijn ontwerp ook echt op de markt te brengen, zodat geen enkele man (en misschien hier en daar een vrouw) meer hoeft te luisteren naar het geklaag over druppels op de bril.

Wil je helpen? Dan kun je onder andere voor 45 dollar een 'Main Drain' bestellen die je dan krijgt vóórdat het in de winkels te koop is.
Of het echt gaat lukken is niet echt zeker want er is nog maar ongeveer 10.000 dollar opgehaald terwijl er 50.000 dollar nodig is en er zijn nog maar drie dagen te gaan.